.

Separatory tłuszczu MOT 0,5 l/sek podzlewowy

Separatory tłuszczu MOT 0,5 l/sek podzlewowy

(0 Oceny)

Dostawa

Dostawa: Darmowa dostawa

Termin dostawy

Termin dostawy: Natychmiast

14 dni na odstąpienie

14 dni na odstąpienie

390,00 zł
Brutto

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Oszczędzasz
5 378,30 zł Do 58,50 zł
Ilość

Zapytaj o produkt

Separatory tłuszczu MOT 0,5 l/sek podzlewowy

Separatory tłuszczu MOT 0,5 l/sek podzlewowy

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

SEPARATOR TŁUSZCZU MOT 0,5 l PODZLEWOWY

✅ Informacje

  • Przeznaczony jest do oczyszczania ścieków technologicznych z dużą zawartością substancji tłustych
  • Odprowadzenie tego typu zanieczyszczeń utrudnia pracę oczyszczalni biologicznych jak też niekorzystnie wpływa na prawidłowe działanie systemów kanalizacyjnych
  • Separatory tłuszczu powinny być używane wszędzie tam, gdzie jest niezbędne oddzielenie tłuszczu oraz olejów roślinnych i zwierzęcych od ścieków, czyli w obiektach handlowych i produkcyjnych
SEPARATOR TŁUSZCZU MOT 0,5 l PODZLEWOWY Marka inny

✅ Sposób działania

  • Są to urządzenia przepływowe tzn. w urządzeniach tych w sposób mechaniczny następuje separacja tłuszczu i skrobi od reszty ścieków podczas ich przepływu przez instalację.
  • Ze względu na sposób działania separatory zatrzymują również część zawiesiny łatwo opadającej, która gromadzi się w komorze osadowej w dolnej części urządzenia.
SEPARATOR TŁUSZCZU MOT 0,5 l PODZLEWOWY

✅ Zastosowanie

  • kuchnie komercyjne i duże przedsiębiorstwa gastronomiczne (restauracje, hotele, stacje obsługowe przy autostradach)
  • przedsiębiorstwa produkcyjne powiązane z przemysłem spożywczym

MOT

Opis

długość
420
Wysokość
385
Ilośc włazów
1
Średnica wlotu
50 mm
Średnica wylotu
50 mm
Wysyłka
Darmowa dostawa
Pojemnośc całkowita
38 l
szerokość
330 mm
Waga
4 kg
Wysokość odpływu od dna
245
Wysokość wlotu od dna
265
Przepustowość
0,5 l/s
Czas dostawy
Natychmiast

Specyficzne kody

Zobacz także